Gøre dit bands musik tilgængelig på streamingtjenesterne
Guitarist musik

Hvis du er en del af et band, hvor I laver jeres eget musik, er det utroligt vigtigt, at du husker at gøre musikken tilgængelig på de store platforme, når I udgiver nyt musik. På den måde er der så mange som muligt, der kan lytte til det.

Det er også vigtigt, at det bliver tilgængeligt på så mange platforme som muligt, da det ikke er alle, der gør brug af Spotify til at lytte til musik.

Med god dækning kan du klare det hele fra mobilen

Hvis du ikke lige er ved en computer, er der gode chancer for, at du på et godt mobil dækningskort kan klare det hele fra din telefon.

Det er meget nemt at gøre tilgængeligt. Bandet skal formodentlig lige godkendes, men ellers er der ikke lang vej til at få musikken på Spotify. Du kan altid se den nuværende dækning på dette Greentel dækningskort.

Youtube ikke en mulighed i Danmark

Hvis du har et ønske om at levere musik til danskerne, er der ikke meget at komme efter på Youtube. Der har nemlig været en fejde mellem KODA og Youtube, hvilket har haft den konsekvens, at alt dansk musik ikke er at finde på Youtube mere.

Derfor skal du altså ad andre veje, hvis du gerne vil levere musik til danskerne. Det kan eksempelvis være via Spotify eller øvrige tjenester, hvor langt de fleste danskere alligevel lytter til deres musik.

Har du ikke prøvet at lægge musik på Spotify før, kan du finde mange guides til det på nettet. Det tager ikke lang tid at få til at køre, og så kan du ellers bare blive ved med at uploade ny musik, hver gang I har et nyt nummer klar.

Tjen penge på at lægge musikken på Spotify

Selvom det nok ikke er mange penge, der er tale om, kan du stadig tjene penge på at lægge din musik på Spotify. Der er mange kunstnere, der hver måned eller hvert år får en udbetaling fra Spotify, fordi deres sange er blevet lyttet til mange gange.Det er dog stadig ikke med udsyn til at blive millionær på det, men det kan trods alt måske være med til at betale huslejen for jeres øvelokale, betale for en del af tiden i studiet eller hvad det nu kan være. Så du kan lige så godt få musikken ind på Spotify.