Musikeres investeringer i cannabis: Sådan profiterer kunstnere fra legaliseringen af Cannabis

Cannabis har været en del af musikindustrien i årevis. Mange berømte musikere har udtalt sig om deres kærlighed til cannabis. For eksempel er kunstnere som Snoop Dogg og Miley Cyrus kendte for deres begejstring for og åbne brug af marihuana.

Med legaliseringen af cannabis i store dele af USA, Canada og også snart flere europæiske lande er musikindustrien begyndt at ændre sig. Musikere er begyndt at investere i cannabisindustrien, og det er der en god grund til: Cannabis industrien boomer!

Eksempler på musikere der har investeret i cannabis

– Snoop Dogg, der har sin egen linje af cannabisprodukter kaldet Leafs by Snoop. Han har også et venturekapitalfirma, der investerer i cannabisvirksomheder.

– Willie Nelson, som har lanceret sit eget cannabismærke kaldet Willie’s Reserve. Han dyrker og sælger selv produktet og donerer en del af overskuddet til velgørenhed.

– Bob Marley’s efterkommere, som har deres egen linje af cannabisprodukter kaldet Marley Natural. De er gået sammen med et stort canadisk cannabisfirma om at producere produkterne.

Dette er blot nogle få eksempler; der er mange flere musikere, der har investeret i cannabisindustrien. Og det er ikke kun rappere og countrysangere, der er ved at involvere sig! For eksempel har bandet 311 for nylig annonceretat de indgår et samarbejde med et cannabisfirma om at lancere deres egen produktserie.

Også i Danmark ser vi samme tendens hvor bl.a. Raske Penge med sit mærke Raske Planter bevæger sig ind på Cannabis markedet.

Til denne udvikling udtaler Dannie Hansen fra Nordic Oil at: “Cannabisindustrien vokser hurtigt, og det er tydeligt, at musikerne er begyndt at lægge mærke til det. Hvis du er en kunstner, der ønsker at blive involveret, er det nu du skal slå til! Der er mange muligheder i cannabisindustrien, og den potentielle fortjeneste kan være enorm. Fremtiden for musikindustrien er grøn!”

Cannabis, Hamp og CBD – Hvad er forskellen?

Cannabis og hamp er begge sorter af cannabisplanten, men de har forskellige anvendelsesmuligheder. Hamp bruges bl.a. til fremstilling af tekstiler, papir, bionedbrydelig plast, byggematerialer og fødevarer.

Marihuana fremstilles af knopper og blade fra cannabisplanten. Den indeholder et højt indhold af THC (det psykoaktive stof, der får dig til at føle dig “skæv”) og er ulovlig i mange lande. CBD-olie fremstilles af blomster og blade fra hampplanten. CBD-Olie indeholder ikke THC og er lovlig i de fleste lande.

Cannabis er en milliardindustri

Cannabis er nu lovligt i en række stater i USA samt i Canada. Dette har ført til en enorm stigning i størrelsen af cannabismarkedet, som nu anslås at være 200 milliarder dollars værd. Med et så stort potentielt marked til rådighed er det ikke underligt, at musikere er begyndt at involvere sig.Cannabisindustrien forventes at vokse endnu mere i de næste par år, og kunstnere, der involverer sig nu, vil være i en god position til at drage fordel af denne vækst. Så hvis du er kunstner og leder efter en ny investeringsmulighed, skal du ikke lede længere end til cannabisindustrien!