Her er fordelene ved et digitalt piano sammenlignet med et akustisk piano
Digitalt piano

Sponsoreret indhold

Kan du heller ikke komme i tanke om mange ting, der er lige så afstressende og livsbekræftende som at spille piano? Og har du derfor gjort dig tanker om at købe dit eget piano? I givet fald er du landet på den helt rigtige side.

I dette blogindlæg vil vi kigge på, hvilke fordele der er ved at investere i et digitalt piano sammenlignet med et akustisk piano. Nogle af fordelene kender du måske allerede, mens andre er nye for dig. Hvis du allerede nu ved, at dit næste piano skal være et digitalt et af slagsen, så læg vej forbi DrumCity i dag. De fører nemlig et bredt udvalg af sådanne pianoer.

Det er lettere, mere kompakt og flyttevenligt

Et digitalt piano er først og fremmest både lettere, mere kompakt og flyttevenligt, og dette er selvsagt markante fordele.

Det er først og fremmest en fordel, hvis du selv skal fragte dit nye piano fra forhandlerens lager eller butik. Du behøver nemlig hverken at skulle belaste din ryg eller leje en stor trailer for at kunne fragte pianoet.

At pianoet er kompakt og flyttevenligt er ligeledes en fordel, hvis du vil bruge pianoet flere forskellige steder i hjemmet. Endvidere er det med til at sikre, at du nemt kan tage det med i bilen, hvis du f.eks. skal ud og optræde.

Det er markant billigere

En anden stor fordel er, at der er penge at spare ved at købe et digitalt piano i stedet for et akustisk piano. Ifølge vores research, så er der rig mulighed for at få fingrene i et digitalt piano uden at investere mere end 8.000-12.000 kr. Til sammenligning vil mange akustiske pianoer koste mellem 30.000-60.000 kr. Det er altså set med økonomiske briller ikke helt underordnet, om du vælger den ene eller anden type piano.

Der er gode optagemuligheder

Ønsker du at optage din performance med henblik på at forbedre dig, så bør du købe et digitalt piano. Størstedelen af de nyere digitale pianoer byder nemlig på gode optagemuligheder. De mange muligheder for optagelse er bl.a. en fordel for dig, der gør dig tanker om at lave dine egne sange på et tidspunkt.

Det er lettere og billigere at vedligeholde

Mens et akustisk piano skal stemmes fra tid til anden, med høje udgifter til service til følge, så er det meget lettere at vedligeholde et digitalt piano. Et digitalt piano skal naturligvis støves af regelmæssigt, men ellers er der ikke den helt store vedligeholdelse. Der er dermed både tid og penge at spare.