Flere og flere danskere drager til USA for at opleve musikken
Koncert

Trænger du til at opleve livemusikken eller ønsker du bare snart at der bliver mulighed for at komme ud for at blive inspireret selv. Gør som flere og flere andre danskere allerede gør – tag til USA og oplev musikken.

Oplev de vildeste festivaler i USA

Der er ingen tvivl om at der er en vis usikkerhed for at komme afsted og opleve det kulturelle indspark fra musikkens verden i form af festivaler og lignende, for det er lidt som om at de restriktioner der bliver lavet i forbindelse med covid-19 hele tiden rammer kulturlivet mest.

Der er heldigvis muligheder for dig der ikke vil gå glip af endnu et år med festival og flere og flere danskere har allerede taget beslutningen om at drage afsted til USA’s musikscener og opleve noget nyt. Der er som i Danmark både mulighed for at join de helt store og også de mindre festivaler, men du skal være hurtigt ude hvis du vil sikre dig en billet der er til at betale sig fra skriver esta.dk.

Umiddelbart ingen fare for en ny nedlukning af USA

Musikken er et kæmpe drive for rigtig mange danskere og det er derfor også til at mærke når man bliver begrænset som almindelig koncertgænger i forhold til at komme afsted for at lade sig blive inspireret og for at opleve den sande festivalstemning.

Meget kunne tyde på at det ikke lader til at USA står overfor nogen ny nedlukning og dette er til trods for at man har set nye varianter af Covid-19 som har været langt mere smitsomme end selve Covid-19. Joe Biden har meldt ud at der f.eks. ikke vil komme yderligere restriktioner grundet Omikron.

Det er altså bare med at få styr på billetterne til festivalen som du vil opleve i 2022 og går du efter én af dem i USA så skal du selvfølgelig også huske at ansøge om dit ESTA som er din elektroniske rejsetilladelse der giver dig tilladelse til at rejse ind og opholde dig i USA.