Sådan blev Beyoncé til et magtsymbol i musikkens verden
Pige med høretelefoner

Beyoncé er en af de mest succesrige kvinder i verden. Det hele startede med bandet Destiny’s Child, og derfor finder vi det passende at kigge både på gruppens og Queen B’s succes. 

De kloge forretningsbeslutninger

Beyoncé har ikke alene tjent penge på musik. Den amerikanske popsangerinde har også tjent kassen på at investere. Her er der ikke tale om den typiske investering. Tag fx i 2015 hvor Beyoncé blev tilbudt seks millioner for at optræde for Uber i Las Vegas. Dengang valgte Beyoncé at blive betalt i form af aktier. Da Uber kom på børsen var til en værdi på 45 USD per styk, og på skrivende fod ligger de på omkring den samme værdi. Det skyldes blandt andet en række nedture i løbet af de seneste år, men ikke desto mindre, var Beyoncé klog med sin Uber betaling i 2015. Hvis du overvejer at følge i den amerikanske sangerindens fodspor, kan du blandt andet få egenkapitalinvesteringstip fra Mininvestering.dk.

Sådan startede det hele 

Men der er naturligvis ingen tvivl om at Beyoncé er mest kendt for sine musikalske talenter. Her skal vi helt tilbage til 1993, hvor Beyoncé konkurrerede med i Star Search, som en del af bandet Girl Tyme. De endte op på andenpladsen, og derfor opnåede Beyoncé altså allerede enorm succes som blot 12-årig. 

Kun tre år senere skrev Destiny’s Child under på en kontrakt med Columbia Records. Mens de ikke fik et gennembrud med debutalbummet, blæste de verden bagover med ”The Writings on the Wall.” Der gik igen tre år før Destiny’s Child toppede på Billboards hitlisten med ”Bills, Bills, Bills.” Alt er et pragteksempel på hvordan det er vigtigt at arbejde hårdt og blive ved. Succes kommer ikke altid henover natten. 

Dangerously In Love førte til fem Grammy Awards

Beyoncé var kun 21 år, da Destiny’s Child valgte at holde en midlertidig pause. Den pause udnyttede hun til at udgive soloalbummet Dangerously In Love, som solgte 11 millioner kopier, blev nummer 1 og førte til fem Grammy Awards. Efter den succes valgte Beyoncé ikke overraskende at fortsætte solokarrieren hvilket betød enden på Destiny’s Child. Før de stoppede med at optræde sammen fik de dog en flise på den berømte Hollywood Walk of Fame, som fortæller en del af om både Beyoncés og gruppens succes. 

Skuespillerinde debut i Dreamgirls

Beyoncé er altså god til at investere og til at lave musik. Desuden har hun også et talent for skuespil. Det så vi med filmen ”Dreamgirls”, som også havde Jennifer Hudson og Eddie Murphy med på det store lærred. 

Powerparret med Jay Z

En del af Beyoncés status som magtsymbol skyldes også hendes romantiske forbindelser med Jay Z. I 2008 blev Beyoncé gift med en af de mest succesrige musikere i verden. De to blev gift i en privat ceremoni, hvor de formåede at holde pressen væk, hvilket i sig selv også er imponerende. Flere spørger om Queen B kan blive ved med at sidde på tronen, og alt lader til at hendes liv er bygget på den ene succes efter den anden.