Køb en sonos move billigere med en rabatkode

En fredag aften på terrassen om sommeren er noget af det hyggeligste mange af os kender. Masser af hvidvin, myg og lækker mad. Sådan en aften er skøn i venners selskab, og med god mad ved man det kun kan være en god aften. Det eneste der mangler sådan en aften, er lidt lækker musik. Det skal ikke være techno bas, men lidt stemnings musik.

At skaffe den helt rigtige højtaler er vigtigt, for den skal passe til lige netop dine behov. Der kan være mange forskellige faktorer, og forskellige ideer om hvad det er man lige står og mangler. Teenageren mangler nok mere en kæmpe boom blaster som kan skubbe taget ud af huset, hvorimod bedstefar nok mangler en lille højtaler til jazzmusikken, en søndag morgen. 

For at finde den aller bedste højtaler til dine behov ville det nok være smart at finde en all round højtaler, som kan opfylde så mange af dine behov som muligt. Her vil vi anbefale Sonos move. Sonos move er endnu en af sonos’s nye lækre højtalere. Den er nem at rykke med rundt, og er superlækker i sit design. Den holder en hel dag på bare en enkelt opladning!

Omgivelser

Sonos move er fin tunet til dine omgivelser, og er lavet til at give en dyb og fyldig lyd. Bassen er helt fantastisk i udendørs arealer, og er netop lavet til at blive brugt som en højtaler på farten. Den kan stå i bilen, være med på terrassen eller komme med i sommerhus. Det sidste man skal bekymre sig om, er hvorvidt den kan spille højt nok, der er gang i lyden, og den kan blæse enhver farmor omkuld.

Pris

Mange højtalere kan være mega dyre, og især dem af dem der ikke skal sidde i stik konstant. Med Sonos move vil man kunne finde en lækker højtaler, som ikke er billig, men til gengæld er du sikret den gode kvalitet. Du vil kunne spare nogle penge med en Sonos rabatkode, og på den måde spare lidt ekstra penge. Sonos move er absolut i den billige ende i forhold til den kvalitet man ville få for de penge mange andre steder. 

Stemme styring

Noget af det aller fedeste ved sonos move er at der er indbygget stemmestyring. Der er nemlig indbygget google assistent, og Amazon Alexa. Dette gør at du ikke behøver at sidde og fumle med mobilen, for at skifte en sang. Du vil simpelthen bare kunne bede din højtaler om at skrue ned, og på den måde imponerer gæsterne, med lidt magi.

Holdbarhed og enkel opladning

Sonos move er netop lavet til at være med på farten, og det er det der gør den ultra robust. Komponenterne i højtaleren er beskyttet af et stærkt kabinet, og derfor gør det ikke noget hvis lille bror snubler med højtaleren i hænderne. Opladning af sonos move er super simpelt, du sætter den simpelthen bare på en opladningsfod, og oplader den sådan. Med en sonos move får du 2 opladningsfødder. En til derhjemme, og en til rejser og ture. Med en enkelt opladning vil man på den måde kunne have 11 timers non stop musik. Vi håber derfor du ville lægge dine penge i en holdbar højtaler, som kan dække alle dine behov. Sonos move er helt klart den bedste investering du kan lave, og især med de rabatkoder der findes. Du får både stemmestyring, bluetooth forbindelse, nem opladning, super holdbarhed og en meget overskuelig pris. Den geniale lyd vil følge dig hvor end du tager den med, og vil altid sørge for den fede stemning.