2022: Sådan lander du på de største Spotify-spillelister
Mobil med musik

Så du vil have din musik på de største Spotify-spillelister? Det er ikke så svært, som du måske tror, men det kræver en lille indsats. Det første skridt er at sørge for, at din musik er af høj kvalitet og lyder godt på streamingplatforme. Når du har fået det på plads, skal du begynde at målrette kuratorer og gøre indtryk. Læs videre for at få vores vigtige tips til, hvordan du kan få de store playlist-funktioner i 2022!

Hvordan får jeg kontakt til playlister?

Spotify har et omfattende netværk af kuratorer og playlistredaktører, der altid er på udkig efter ny musik. Den bedste måde at få din musik frem for dem på er at indsende den til afspilningslister ved hjælp af SubmitHub. SubmitHub forbinder dig med et team af dedikerede playlistkuratorer, som vil gennemgå og promovere din musik over for deres kontakter hos Spotify.

Hvordan gør jeg et indtryk?

Nøglen til at blive vist på store Spotify-spillelister er at gøre indtryk. Det betyder, at du skal skille dig ud fra mængden og fange de rette personers opmærksomhed. En måde at gøre dette på er at bruge SubmitHubs team af ekspertkuratorer til at få din musik ud til de rigtige mennesker. Kuratorerne har omfattende netværk hos Spotify, og de er altid på udkig efter ny musik.

Hvordan sikrer jeg mig, at min musik lyder godt?

Det er vigtigt, at din musik lyder godt på streamingplatforme, hvis du ønsker at få den vist på de store playlister. Sørg for, at du har et mix og en master af høj kvalitet, og brug streamingforindstillinger af høj kvalitet, når du uploader dine numre. 

Skal jeg betale for en playlist placement?

Nej, du behøver ikke at betale for placering af afspilningslister. Spotify tillader faktisk ikke, at kunstnere eller deres repræsentanter betaler for at blive placeret på Spotifys redaktionelle eller algoritmiske playlister. Du kan dog bruge SubmitHubs netværk af kuratorer til at få din musik ud til de rette personer og øge dine chancer for at blive vist på en vigtig playliste.

Hvor meget skal jeg betale for marketing?

SubmitHub er en gratis tjeneste, der forbinder dig med et team af dedikerede playlistkuratorer, som vil gennemgå og promovere din musik til deres kontakter hos Spotify. Der er ingen skjulte gebyrer eller afgifter, så du kan bruge SubmitHubs tjenester uden bekymringer. Du kan også betale for sponsoreret indhold på Instagram. Det kan gøre en stor forskel, og koster ikke en bondegård men hvis du mangler penge til reklamer er der muligheder som at lån penge nu.

Hvad er de bedste måder at markedsføre min musik på?

Der er mange forskellige måder at markedsføre din musik på, og den bedste måde afhænger af dine mål og dit budget. Det er derfor en god ide at kigge på undersøgelse – billigste samlelån, da nogle af de meste effektive markedsføringsstrategier omfatter onlineannoncering, markedsføring på sociale medier, PR-kampagner og betalte streamingkampagner.